Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna, imprezowa przekąska serwowana na zimno. Nie tylko efektownie się prezentuje na talerzu, ale również świetnie smakuje. Makaronowe muszle nadziewane wyśmienitym farszem z wędzonego łososia, papryki, ogórka, cebuli i serka śmietankowego.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 12875
No nie wiem jak Wy, ale ja do niedzielnej kawki uwielbiam przegryźć coś słodk...
Odsłon: 3006
Bardzo puszysta i zarazem wilgotna babka pomarańczowa zapraszam na przepis
Odsłon: 18571
Quiche z łososiem to propozycja na kolację lub przystawkę na ciepło, tym raze...
Odsłon: 7561
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 705
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 12875
No nie wiem jak Wy, ale ja do niedzielnej kawki uwielbiam przegryźć coś słodk...
Odsłon: 3006
Bardzo puszysta i zarazem wilgotna babka pomarańczowa zapraszam na przepis
Odsłon: 18571
Quiche z łososiem to propozycja na kolację lub przystawkę na ciepło, tym raze...
Odsłon: 7561
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 705
Składniki
Muszle makaronowe gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Następnie odcedzamy je, przelewamy zimną wodą i rozkładamy na tacce lub talerzach tak, żeby się nie posklejały.
Ogórka i paprykę myjemy. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Cebulkę obieramy z łupin i również kroimy w kostkę. Szczypiorek szatkujemy.
Łososia wędzonego kroimy na małe kawałeczki.
Do miski przekładamy serek kanapkowy oraz pokrojone składniki. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Gotowym farszem nadziewamy muszle makaronowe.
Przed podaniem talerz dekorujemy świeżymi ziołami i/lub warzywami (u mnie rozmaryn i pomidorki koktajlowe). Smacznego!